Količina:

0


Znesek:

0,00

Pištole Tanfoglio

Jbi smo uradi zastopnik za Pištole Tanfoglio. V članku si preberite nekaj več o tem izjemnem orožju.

Zgodovina Tanfoglia

Družina Tanfoglio se s strelnim orožjem ukvarja od leta 900, ko je Bortolo Tanfoglio, oče Giuseppeja, izdeloval in sestavljal v svoji tovarni v mestu Magno, majhni vasici iz okolice Brescie.
Leta 1948 je Tanfoglio Giuseppe ustanovil podjetje SATA, ki se je pridružilo družini Sabatti, novo podjetje pa je začelo izdelovati manjše dele za puške za vse proizvajalce v dolini Trompia.
Leta 1953 je SATA začela proizvajati svojo prvo polavtomatsko pištolo. Konec leta 1960 je bila družba SATA zaprta - Tanfoglio GIuseppe pa je ustanovil novo podjetje, imenovano Tanfoglio Giuseppe.
Podjetje Tanfoglio GIuseppe je v 60-ih letih 20. stoletja proizvajalo polavtomatske pištole in kopije modelov Derringer. 
Leta 1969 je družina Tanfoglio ustanovila novo podjetje, imenovano Fratelli Tanfoglio (brata Tanfoglio), ki je proizvajalo revolverje z enojnim delovanjem. V tem novem podjetju sta si Marilena in Massimo prizadevala za nadaljevanje družinske tradicije.
Fratelli Tanfoglio je leta 1990 nehal proizvajati enojne revolverje in modele Derringer, proizvodnja pa je zdaj osredotočena na polavtomatske pištole z dvojnim delovanjem.

Izjemni dosežki Pištole Tanfoglio 

Leta 1986 je Fratelli Tanfoglio zasnoval pištolo za tekmovanja IPSC; po tem prvem modelu je bilo izdelanih več za vse kategorije IPSC in IDPA, do danes pa so pištole Fratelli Tanfoglio zmagale na svetovnem prvenstvu IPSC (trikrat), evropskem prvenstvu (dvakrat) in številnih državnih dogodkih po vsem svetu. Izjemni rezulati in dosežki samo potrjujejo izjemno kvaliteto Tanfoglio pištol.

Pištole Tanfoglio pri Jbi

Pri Jbi so na voljo najrazličnejši modeli Pištole Tanfoglio in razni dodatki. O pestri ponudbi se lahko prepričate na naši spletni strani ali pa nas obiščete v fizični trgovini v Ljubljani. Vljudno vabljeni!

Pištole Tanfoglio