Količina:

0


Znesek:

0,00

Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • Z gotovino ob prevzemu (plačilo ob povzetju)

    Naročeno blago pošljemo preko GLS kurirja kot odkupno pošiljko. Uporabnik plača kupnino kurirju ob prevzemu pošiljke.

    Riziko transporta prevzame ponudnik. Morebitno poškodbo ali količinski manjko mora uporabnik pisno javiti najkasneje v roku 8 dni od prevzema blaga po elektronski pošti na [email protected].

  • Z nakazilom na račun upravitelja Jbi d.o.o. po ponudbi ali predračunu (Bančno nakazilo)

    V potrditvi naročila prejme uporabnik podatke po elektronski pošti o naročilu z informacijami kaj je kupil, znesek plačila, bančne podatke za plačilo naročila in predviden rok dobave naročila.

    Ponudnik uporabniku izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in artikle vrniti, če je to potrebno in mogoče. Uporabnik je dolžan preveriti pravilnost podatkov na računu in o morebitnih napakah obvestiti ponudnika v osmih dneh od prejema. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo.

    Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in je uporabniku dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj račun).

    Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

  • Osebni prevzem in plačilo v trgovini

    Možnost prevzema artiklov v trgovini JBI d.o.o. – Celovška cesta 291, 1000 Ljubljana. Možno plačilo s kartico ali z gotovino.