Količina:

0


Znesek:

0,00

Prvi Partizan

O podjetju

Tovarna streliva Prvi Partizan (PPU) se nahaja v jugozahodnem delu Srbije, v mestu Užice, 200km od Beograda. Prvi Partizan proizvaja svoje strelivo že od svoje ustanovitve leta 1928. Prvi Partizan je oskrboval srbsko vojsko in policijo, številne tuje vojske, proizvaja pa tudi lovsko in športno strelivo, ki se prodaja po vsem svetu. Tovarna ima tri proizvodne obrate, zaposluje več kot 1000 delavcev in ima pomembno vlogo v gospodarstvu.

Prvi Partizan je sodobno podjetje, eno največjih te vrste na svetu.

Proizvodni program:

- Športno in lovsko strelivo
- Strelivo za manjše orožje
- Strelivo APFSDS
- Oprema za proizvodnjo streliva
- Orodje za proizvodnjo streliva
- Razni drugi izdelki
- Inženiring

Strelivo za dolgocevno orožje PPU

Strelivo za dolgocevno orožje, ki ga izdeluje tovarna Prvi Partizan, je želja mnogih lovcev - pravi diamant v puški vsakega strastnega lovca. Strelivo Prvi Partizan, ki je zasnovano v skladu z zahtevami trga in izboljšano z dragocenimi predlogi lovcev, je rezultat sodobnih tehničnih in tehnoloških rešitev, dolgoletnega raziskovalnega dela balističnih in lovskih strokovnjakov. Izdelano je iz visoko kakovostnih surovin in komponent, skrbno izbranih glede na njegovo uporabo. 

Strelivo Prvi Partizan je izjemno natančno in priročno za mehko streljanje. Vsak kaliber je izdelan s številnimi vrstami krogel, različno težo, kar zagotavlja enotno kakovost streliva. Poleg standardnih tipov krogel, ponujajo tudi novo vrsto imenovano Grom (Thunder). 

Pištolsko in revolversko strelivo PPU

Tradicija je eden najpomembnejših predpogojev za velik arotiman visokokakovostnega streliva. PPU ima to tradicijo, zlati pri proizvodnji pištol in revolverjev.  Asortiman PPU streliva se nenehno povečuje, ker je njihov cilj zadovoljiti potrebe prav vsakega uporabnika pištole. Ne glede na uporabo, mora strelivo izmeti izjemne zmogljivosti, odlično natančnost, predvsem pa mora biti varno in zanesljivo!

Prvi Partizan