Količina:

0


Znesek:

0,00

Barvni gel 40 ml TW1000 (1206)

Barvni gel 40 ml TW1000 (1206)
  • Cena:

    12,95 €

  • Šifra artikla:

    6010001

  • Blagovna znamka:

    TW 1000

Zaloga: ni na zalogi, kontaktirajte nas

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Izdelek z omejitvami

Opozorilo pri nakupu plašilnega orožja in solzivcev

Pogoj za nakup je polnoletnost.

Potek nakupa:

Naročilo se lahko odda preko spleta, vendar je potrebno naknadno poslati na naš e-mail naslov scan vašega osebnega dokumenta, kjer je jasno razviden vaš celotni naslov ter starost (polnoletnost).
Naročilo se lahko odda preko spleta, vendar je potrebno solzivec, osebno prevzeti v naši trgovini.

TW Colour Gel Spray 40 ml s pokrovom za flip-top
Barvni sprej v gelu za odvračanje in označevanje storilca TIW Colour Gel Spray ne draži temveč samo označi napadalca z močno rdečo barvo, katere namen je odvrniti napadalca, ter nam nato omogoča varno ter lažje prepoznavanje storilca. Barvni gel je opremljen z varnostnim vzmetnim pokrovom, ki preprečuje nenamerno sprostitev razpršila. Ko pritisnete gumb za sprostitev, potisnite pokrov s palcem. Pokrov nato samodejno deluje navzdol.

Vsebina: 40 ml
Spray: tekoči curk
Doseg: 3-4 m
Značilnosti: Zgornji pokrov
Dimenzije: 93x35 mm
Teža: 68 g


Opozorila v skladu z Uredbo (ES) št. 1272/2008 (Uredba GHS / CLP): Nevarnost: Izredno vnetljiv aerosol. Posoda je pod pritiskom: lahko se poškoduje, če se segreje. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Ne kadite. Ne brizgajte proti odprtemu plamenu ali drugemu vžigu. Ne preluknjajte ali opekline, tudi po uporabi. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50 ° C / 122 ° F. Hranite izven dosega otrok.