Količina:

0


Znesek:

0,00

Schletek Suppressor (dušilec) čistilo Normal 500ml

Schletek Suppressor (dušilec) čistilo Normal 500ml
  • Cena:

    16,00 €

  • Šifra artikla:

    4140141

  • Blagovna znamka:

    Schletek

Zaloga: ni na zalogi, kontaktirajte nas

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Zelo učinkovito čistilo z izjemno blago in varno formulacijo. Popoln za dušilce vseh vrst, materialov in premazov. Za normalno raven umazanije.

Zatiranje hrupa, zmanjšanje odboja in izboljšanje natančnosti so nekateri razlogi, zakaj sodobni dušilci postajajo vse bolj priljubljeni tudi v nevojaški uporabi. Toda ko se stopnja nakopičenega onesnaženja povečuje, se učinkovitost dušilnikov znatno zmanjša. Zato čiščenja dušilca – tako kot čiščenja pištole ne smemo zanemariti, dušilec pa je treba čistiti redno in pravočasno, preden se v komorah dušilca pojavi večje kopičenje. Čiščenje dušilca priporočamo tudi, ko dušilca ne boste uporabljali dlje časa, da preprečite nastanek kislih kondenzatov.

SchleTek Suppressor Cleaner Regular je popolna izbira za odpravo običajnih umazanij. Ima izjemno blago formulacijo in prijeten vonj, hkrati pa je enako zelo učinkovit. Suppressor Cleaner Regular je enostaven za uporabo in samoaktivno čisti vse vrste dušilcev.

Celo dušilce, ki jih ni mogoče razstaviti, dušilce ogljika in dušilce z vrstami lukenj ali superfine maksimalne pregrade, ki jih je običajno zelo težko očistiti, je mogoče brez truda očistiti z Suppressor Cleaner Regular. Dušilec je potrbno na enem koncu zapreti s čistilnim čepom in nato napolniti s čistilom z nasprotnega konca. Zaviralce, ki jih je mogoče razstaviti, preprosto vstavite v posodo, napolnjeno s čistilom za supresorje. Po reakcijskem času 120 minut lahko razrahljane ostanke enostavno sperete ali sperete s toplo vodo. Za trdovratno onesnaženje ponovite postopek in podaljšajte čas izpostavljenosti do največ 12 ur.

Ogrevanje na približno 50°C (122°F) dodatno poveča učinkovitost čiščenja. Za ekstremno onesnaženje priporočamo uporabo SchleTek Suppressor Cleaner Evolution.

SchleTek Suppressor Cleaner Regular je okolju prijazen, vodotopen in je bil pozitivno testiran glede združljivosti materialov. Zaradi svoje posebne pH-nevtralne formule ne škoduje nobenim površinam in je primeren za vse materiale in premaze, vključno s Cerakote™. Primeren je tudi za uporabo v ultrazvočnih kopelih.

Za zaščito in zaščito dušilcev po čiščenju in popolnem sušenju poškropite SchleTek 2v1 Gun-Tuning na navoj in dušilec. Pri montaži dušilca za uporabo priporočamo nanos visokozmogljive masti Cera-Grease za navoje, da olajšate kasnejšo demontažo.

Najpomembnejše lastnosti Suppressor Cleaner Regular na prvi pogled:
primeren za vse vrste dušilnikov, vključno z dušilci, ki jih ni mogoče razstaviti
doseže celo zelo fine vrste lukenj in pregrade
primeren za vse materiale in premaze, vključno s karbonom in Cerakote™
združljivost materialov pozitivno testirana
zelo enostaven za uporabo
reakcijski čas od 120 minut
niso potrebni dodatni naporni postopki čiščenja
okolju prijazen in vodotopen – ni posebnih zahtev za odstranjevanje
primeren za uporabo v ultrazvočnih banah