Količina:

0


Znesek:

0,00

Schletek Suppressor (dušilec) čistilo Evo 500ml

Schletek Suppressor (dušilec) čistilo Evo 500ml
  • Cena:

    28,00 €

  • Šifra artikla:

    4140137

  • Blagovna znamka:

    Schletek

Zaloga: ni na zalogi, kontaktirajte nas

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Zelo učinkovito, hitro in enostavno čistilo za dušilce vseh vrst, materialov in premazov. Nič več napornih postopkov čiščenja zaradi samoaktivne čistilne formule, ki vm omogoča hitro čiščenje.

Sodobni dušilci združujejo več prednosti: dušenje hrupa, zmanjšanje povratne sile in izboljšanje natančnosti. Toda ko se stopnja nakopičenega onesnaženja poveča, se učinkovitost dušilca znatno zmanjša. Zato čiščenja dušilca ne smemo zanemariti, temveč ga moramo redno čistiti. Če ni priporočil proizvajalca, je treba dušilce očistiti vsaj, če so močno umazani ali, ko jih dlje časa ne boste uporabljali, da preprečite nastanek kislih kondenzatov.

Suppressor Cleaner Evolution je bil razvit v sodelovanju z vodilnim svetovnim proizvajalcem dušilnikov za vojsko in oblasti, Swiss B&T AG s sedežem v Thunu. SchleTek Evolution je enostaven za uporabo in deluje hitro. S posebno samoaktivno čistilno formulo čisti vse vrste dušilcev in odstrani tudi trdovratne umazanije. Dolgotrajni postopki čiščenja so zdaj stvar preteklosti.

Celo dušilce, ki jih ni mogoče razstaviti, dušilce ogljika in dušilce z vrstami lukenj za maksimiranje dušenja, ki jih je običajno zelo težko očistiti, je mogoče enostavno in brez napora očistiti s SchleTek Evolution. Dušilec je treba na enem koncu zapreti s čistilnim čepom in nato napolniti s čistilom z nasprotnega konca. Supresorje, ki jih je mogoče razstaviti, preprosto vstavite v posodo, napolnjeno s Suppressor Cleaner Evolution. Po reakcijskem času le 20 do 30 minutm, za trdovratno onesnaženje do največ 120 minut, lahko vse ostanke enostavno sperete tudi s toplo vodo. Ogrevanje na približno 50°C (122°F) dodatno poveča učinkovitost čiščenja. SchleTek Evolution je primeren tudi za ultrazvočne bane.

SchleTek Suppressor Cleaner Evolution je okolju prijazen, vodotopen in je bil pozitivno testiran na združljivost materialov. Zaradi svoje posebne pH-nevtralne formule ne škoduje nobenim površinam in je primeren za vse materiale in premaze, vključno s Cerakote™.

Za zaščito dušilcev po čiščenju in popolnem sušenju poškropite dušilec in navoj s SchleTek 2v1 Gun-Tuning. Pri montaži dušilca za uporabo priporočamo nanos visokozmogljive masti Cera-Grease, da olajšate kasnejšo demontažo.

- Najpomembnejše lastnosti Suppressor Cleaner Evolution na prvi pogled:
- primeren za vse vrste dušilcev, vključno z dušilci, ki jih ni mogoče razstaviti
- doseže zelo fine vrste lukenj in pregrade
- primeren za vse materiale in premaze, vključno s karbonom in Cerakote™
- združljivost materialov pozitivno testirana
- zelo enostaven za uporabo
- reakcijski čas od 20 minut
- niso potrebni dodatni naporni postopki čiščenja
- okolju prijazen in vodotopen – ni posebnih zahtev za odstranjevanje
- primeren za uporabo v ultrazvočnih kopelih