Količina:

0


Znesek:

0,00

Steyr Man. CL II SX 308Win OV M1 5x1

Steyr Man. CL II SX 308Win OV M1 5x1
  • Cena:

    1.908,00 €

  • Šifra artikla:

    2030112

  • Blagovna znamka:

    Steyr

Ta izdelek nima možnosti dostave, temveč ga je potrebno prevzeti osebno v naši trgovini v Ljubljani.

Zaloga: ni na zalogi, kontaktirajte nas

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Izdelek z omejitvami

Opozorilo pri nakupu orožja in streliva

40. člen (ZOro)

Posebne dolžnosti trgovca

Orožje, strelivo in deli orožja se lahko prodajo le osebi, ki ima orožno listino za nabavo take vrste orožja, streliva in delov orožja. Prav tako se lahko sprejme v hrambo le orožje, za katero je izdana ustrezna orožna listina.

Potek nakupa:

Naročilo se lahko odda preko spleta, vendar je potrebno orožje oziroma strelivo, osebno prevzeti v naši trgovini. Obvezno morate imeti s seboj veljavno nabavno dovoljenje pristojne upravne enote.
Brez veljavnega nabavnega dovoljenja, se naročilo oz. nakup prekliče!

Steyr Mannlicher CL II SX je kvalitetna repetirna puška z risano cevjo, namenjena lovu, ki ponuja ogromno možnosti konfiguracije da zadosti željam lovca. Kratica SX v imenu pomeni, da ima puška plastično kopito, ki je temno zelene barve v kombinaciji s črno in je ni moč spreminjati.
Za varovanje poskrbi tri stopenjska varovalka. Ta zaklene sprožilec, ročico zaklepa, in udarno iglo. Nabojnik je odstranljiv 4 strelni, razen v primeru magnum kalibra, kjer lahko v nabojnik spravimo 3 naboje. Proženje je tovarniško s francoskim naprožilom, vendar je po dogovoru možnost dobiti puško tudi z direktnim proženjem. Teže proženja ne gre nastavljati. Puška v osnovi nima mehanskih merkov, vendar z doplačilom na cev namestijo tudi te. Cevi so dolžine od 508 mm do 635 mm (odvisno od izvedbe). Teža puške je od 3.3 kg do 3.6 kg.

Halfstock (Halbschaft) Standard (standarden model)
- dolžina: 1.095 mm/ 43.1”
- dolžina cevi: 558 mm/22"
- teža: 3,4 kg
- kaliber: .308 Win.