Količina:

0


Znesek:

0,00

HS SF19 5,25" cal. 9x19mm

HS SF19 5,25" cal. 9x19mm
 • HS SF19 5,25" cal. 9x19mm
 • HS SF19 5,25" cal. 9x19mm
 • Cena:

  712,00 €

 • Šifra artikla:

  1015040

 • Blagovna znamka:

  HS Produkt

Ta izdelek nima možnosti dostave, temveč ga je potrebno prevzeti osebno v naši trgovini v Ljubljani.

Zaloga: ni na zalogi, kontaktirajte nas

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Izdelek z omejitvami

Opozorilo pri nakupu orožja in streliva

40. člen (ZOro)

Posebne dolžnosti trgovca

Orožje, strelivo in deli orožja se lahko prodajo le osebi, ki ima orožno listino za nabavo take vrste orožja, streliva in delov orožja. Prav tako se lahko sprejme v hrambo le orožje, za katero je izdana ustrezna orožna listina.

Potek nakupa:

Naročilo se lahko odda preko spleta, vendar je potrebno orožje oziroma strelivo, osebno prevzeti v naši trgovini. Obvezno morate imeti s seboj veljavno nabavno dovoljenje pristojne upravne enote.
Brez veljavnega nabavnega dovoljenja, se naročilo oz. nakup prekliče!

Pištola SF19 5.25 je serijska tekmovalna pištola, ki ima vse, kar potrebujete. Odlikujeta jo podaljšan zaklep in daljša cev, zaradi česar je daljša tudi razdalja med merkoma, ter nastavljiv zadnji merek in optični prednji merek, ki strelcu omogočata, da hitreje nameri tarčo. Daljša cev pomeni tudi večjo izstopno hitrost na ustju cevi, lažji zaklep pa zagotavlja višjo hitrost streljanja in hitrejše izvajanje strelov. Izboljšana oblika sprožilca zagotavlja krajši hod vračanja v začetni položaj (reset) in gladko proženje. Zamenljivi vstavki za zadnji del ročaja pa skupaj z grobimi utori na površini ročaja zagotavljajo izjemen nadzor nad pištolo med hitrim streljanjem. Ostale prednosti vključujejo Picatinny vodila, obojestransko zadrževalo zaklepa in obojestranski gumb za izmet nabojnika, tri povsem samostojna varovala ter dva indikatorja. Pištoli sta priložena nabojnika velike kapacitete (19+1) iz nerjavečega jekla. Pištola SF19 5.25 ima vse, kar potrebujete za doseganje izvrstnih rezultatov na tekmovanjih, pa tudi pri izvajanju taktičnih nalog.

Kaliber: 9×19 mm
Masa brez nabojnika: 805 g
Masa nabojnika (praznega): 85 g
Kapaciteta nabojnika: 19 nabojev
Dolžina (celotna): 209,5 mm
Dolžina cevi: 133 mm
Višina: 146,5 mm
Širina: 36,5 mm