Količina:

0


Znesek:

0,00

HS S7 3,3" G2 9x19mm

HS S7 3,3" G2 9x19mm
  • HS S7 3,3" G2 9x19mm
  • HS S7 3,3" G2 9x19mm
  • Cena:

    683,00 €

  • Šifra artikla:

    1015026

  • Blagovna znamka:

    HS Produkt

Ta izdelek nima možnosti dostave, temveč ga je potrebno prevzeti osebno v naši trgovini v Ljubljani.

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Izdelek z omejitvami

Opozorilo pri nakupu orožja in streliva

40. člen (ZOro)

Posebne dolžnosti trgovca

Orožje, strelivo in deli orožja se lahko prodajo le osebi, ki ima orožno listino za nabavo take vrste orožja, streliva in delov orožja. Prav tako se lahko sprejme v hrambo le orožje, za katero je izdana ustrezna orožna listina.

Potek nakupa:

Naročilo se lahko odda preko spleta, vendar je potrebno orožje oziroma strelivo, osebno prevzeti v naši trgovini. Obvezno morate imeti s seboj veljavno nabavno dovoljenje pristojne upravne enote.
Brez veljavnega nabavnega dovoljenja, se naročilo oz. nakup prekliče!

S7 3.3 je pištola kalibra 9 mm s polimernim okvirjem, enorednim nabojnikom in sistemom proženja s »strikerjem«. Odlikujeta jo hladno kovana 3,3-palčna cev in kovan drsni zaklep. Cev in zaklep sta površinsko obdelana z Melonitom. Zaklep ima izrazite zareze, ki omogočajo lažje rokovanje s pištolo, na njem pa sta že nameščena optični prednji merek in zadnji merek na taktičnem nosilcu (tack-rack), ki sta zaradi preprečevanja bleščanja narebrena. Pištola ima tanjši ročaj z zaobljenim branikom sprožilca in podaljšano zunanjo mehansko varovalko (beavertail), kar zagotavlja višji oprijem in boljše obvladovanje odsuna. Vse površine pištole so zaobljene, zaradi česar ni nevarnosti, da bi prišlo do »zatikanja«. Ostale prednosti vključujejo tristopenjski varnostni sistem – varovalo na ročaju pištole, varovalo sprožilca in varovalo udarne igle ter indikator naboja v ležišču. Gumb za izmet nabojnika je obojestranski. Pištoli S7 3.3 sta priložena dva različna nabojnika iz nerjavečega jekla – prvi je poravnan z ročajem in ima kapaciteto 7+1, drugi pa je poravnan s podaljškom ročaja in ima kapaciteto 9+1.
Kaliber: 9×19 mm
Masa brez nabojnika: 550 g
Masa nabojnika (praznega): 56 g – 7 nabojev / 83 g – 9 nabojev
Kapaciteta nabojnika: 7 nabojev / 9 nabojev
Dolžina (celotna): 163 mm
Dolžina cevi: 84,5 mm
Višina: 113 mm / 127 mm
Širina: 26,7 mm