Količina:

0


Znesek:

0,00

HS SF19 4,5" 9x19mm

HS SF19 4,5" 9x19mm
 • HS SF19 4,5" 9x19mm
 • HS SF19 4,5" 9x19mm
 • Cena:

  683,00 €

 • Šifra artikla:

  1015024

 • Blagovna znamka:

  HS Produkt

Ta izdelek nima možnosti dostave, temveč ga je potrebno prevzeti osebno v naši trgovini v Ljubljani.

Zaloga: ni na zalogi, kontaktirajte nas

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Izdelek z omejitvami

Opozorilo pri nakupu orožja in streliva

40. člen (ZOro)

Posebne dolžnosti trgovca

Orožje, strelivo in deli orožja se lahko prodajo le osebi, ki ima orožno listino za nabavo take vrste orožja, streliva in delov orožja. Prav tako se lahko sprejme v hrambo le orožje, za katero je izdana ustrezna orožna listina.

Potek nakupa:

Naročilo se lahko odda preko spleta, vendar je potrebno orožje oziroma strelivo, osebno prevzeti v naši trgovini. Obvezno morate imeti s seboj veljavno nabavno dovoljenje pristojne upravne enote.
Brez veljavnega nabavnega dovoljenja, se naročilo oz. nakup prekliče!

Pištola SF19 4.5 je visoko zmogljiva pištola polne velikosti s sistemom proženja s »strikerjem«, ki bo izpolnila vse vaše potrebe. Odlikujeta jo kovan drsni zaklep in hladno kovana cev, zaščitena z Melonitom. Za lažje rokovanj s pištolo so na prednjem in zadnjem delu preoblikovanega zaklepa globlje in izrazitejše zareze. Pištola ima optični prednji merek in fiksni zadnji merek. Merka sta narebrena, kar preprečuje bleščanje. Pištola SF19 4.5 ima obojestransko zadrževalo zaklepa in obojestranski gumb za izmet nabojnika, tristopenjski varnostni sistem – varovalo udarne igle, varovalo na ročaju pištole in varovalo sprožilca z dvema indikatorjema, ki strelcu tako vizualno kot tudi na otip prikazujeta napetost udarne igle in položaj naboja v ležišču. Ostale prednosti vključujejo Picatinny vodila, grobe utore na površini ročaja, zamenljive vstavke za hrbtni del ročaja (3 velikosti) in izboljšano obliko ravnega sprožilca, ki ima krajši hod vrnitve v začetni položaj (reset). Širši branik sprožilca omogoča lažje proženje tudi primeru uporabe rokavic. Pištoli sta priložena nabojnika velike kapacitete (19+1) iz nerjavečega jekla.
Kaliber: 9×19 mm
Masa brez nabojnika: 800 g
Masa nabojnika (praznega): 85 g
Kapaciteta nabojnika: 19 nabojev
Dolžina (celotna): 193,5 mm
Dolžina cevi: 116,5 mm
Višina: 145 mm
Širina: 36,5 mm