Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

 • Z gotovino ob prevzemu (plačilo ob povzetju)

  Naročeno blago pošljemo po Pošti Slovenije kot odkupno pošiljko. Uporabnik plača kupnino poštarju ob prevzemu pošiljke. V kolikor uporabnika ni doma, pusti poštar v nabiralniku obvestilo o prejeti pošiljki. Uporabnik z obvestilom dvigne pošiljko na svoji pošti.

  Riziko transporta prevzame ponudnik. Morebitno poškodbo ali količinski manjko mora uporabnik pisno javiti najkasneje v roku 8 dni od prevzema blaga po elektronski pošti na [email protected].

 • Z nakazilom na račun upravitelja Jbi d.o.o. po ponudbi ali predračunu (Bančno nakazilo)

  V potrditvi naročila prejme uporabnik podatke po elektronski pošti o naročilu z informacijami kaj je kupil, znesek plačila, bančne podatke za plačilo naročila in predviden rok dobave naročila.

  Ponudnik uporabniku izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in artikle vrniti, če je to potrebno in mogoče. Uporabnik je dolžan preveriti pravilnost podatkov na računu in o morebitnih napakah obvestiti ponudnika v osmih dneh od prejema. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo.

  Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in je uporabniku dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj račun).

  Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

 • Osebni prevzem in plačilo v trgovini

  Možnost prevzema artiklov v trgovini JBI d.o.o. – Celovška cesta 291, 1000 Ljubljana. Možno plačilo s kartico ali z gotovino.