Na voljo samo še 1

HW 357 4" kal. 357 Mag

359,00 €
SKU
1023008
Znamka: Arminius Proizvajalec: Hermann... Read More
Znamka: Arminius Proizvajalec: Hermann Weihrauch, Nemčija Model: HW 357 kaliber: .357 Mag. Kapaciteta bobna: 6 Delovanje: DA Dolžina cevi: 4" (102mm) Fiksni merki Bruniran Ročaj: gumi-grip ročaj (square butt) Teža: 830g The models HW 357 and HW 357 T are Double Action Revolvers in cal. .357 Magnum. They are of excellent quality, very robust and reliable, and include a solid steel frame. We offer these models in various barrel lengths, with fixed notch or adjustable target sight.

40. člen (ZOro-1)

Orožje, strelivo in deli orožja se lahko prodajo le osebi, ki ima orožno listino za nabavo take vrste orožja, streliva in delov orožja. Prav tako se lahko sprejme v hrambo le orožje, za katero je izdana ustrezna orožna listina.

Ne glede na določila prejšnjega odstavka sme trgovec prodati do dva kosa orožja iz 2. do 5. točke kategorije D in 6. točke kategorije D, pri katerem je kinetična energija izstrelka na ustju cevi višja kot 20 J ali hitrost izstrelka na ustju cevi 200 m/s ali več:
  • - imetniku orožnega lista, dovoljenja za posest, pooblastila za nošenje orožja in dovoljenja za zbiranje orožja;
  • - osebam, ki v skladu z 69. členom tega zakona posedujejo dovoljenje za iznos orožja.
V vseh primerih sme trgovec prodati orožje iz 2. do 5. točke kategorije D in 6. točke kategorije D, pri katerem je kinetična energija izstrelka na ustju cevi višja kot 20 J ali hitrost izstrelka na ustju cevi 200 m/s ali več le posamezniku, ki je dopolnil starost 21 let in izpolnjuje pogoje iz 2. in 6. točke drugega odstavka 14. člena tega zakona. Orožje sme izročiti posamezniku, ko mu ta na vpogled predloži javno listino s fotografijo, ki jo je izdal državni organ in predloži dokazila, da ne obstajajo zadržki iz 15. člena tega zakona ter dokazilo, da je opravil preizkus znanja o ravnanju z orožjem v skladu z 19. členom tega zakona.

Osebi, mlajši od 21 let, sme trgovec prodati orožje iz 2. do 5. točke kategorije D in 6. točke kategorije D, pri katerem je kinetična energija izstrelka na ustju cevi višja kot 20 J ali hitrost izstrelka na ustju cevi 200 m/s ali več le na podlagi dovoljenja za nabavo orožja, ki ga je izdal pristojni organ v skladu s 14. členom tega zakona.

O prodanem orožju kategorij B, C in 1. točke kategorije D ter drugem orožju mora trgovec kupcu izdati posebno potrdilo. O prodanem orožju iz 2. do 5. točke kategorije D in 6. točke kategorije D, pri katerem je kinetična energija izstrelka na ustju cevi višja kot 20 J ali hitrost izstrelka na ustju cevi 200 m/s ali več pa izda priglasitveni list in o tem takoj, najkasneje pa v roku osmih dni obvesti pristojni organ, kjer ima kupec stalno prebivališče. Obliko in vsebino potrdil ter način obveščanja pristojnega organa predpiše minister, pristojen za notranje zadeve.

Tehnične lastnosti
Dolžina
ni na voljo
Stanje
Novo
Proženje
DA
Cev
ni na voljo
Kategorija
B1
Tip/Vrsta orožja
Revolver
Dolžina cevi
102mm
Kaliber
.357 Magnum
Znamka
Arminius
Kapaciteta nabojnika
6 nabojev
Država proizvajalca
Nemčija
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:HW 357 4" kal. 357 Mag
Vaša ocena
To Top