MantisX - sistem za streljanje

170,00 €
SKU
4100011

MantisX je sistem za učenje in izboljšanje streljanja. Medtem, ko je sistem – senzor pritrjen na vaše orožje, analizira vsak strel in gibanje strelnega orožja pred in po strelu. Uporablja se lahko za kratkocevno in dolgocevno orožje.

MANTISX ANALIZIRA VSAK STREL

MantisX zazna vsak strel in analizira gibanje strelnega orožja med potegom sprožilca. Sistem vsak strel tudi oceni.

SPODBUJA IZBOLJŠANJE

Na podlagi vzorcev gibanja strelnega orožja, MantisX identificira področja izboljšav in predlaga trening, ki bo izboljšal vašo mehaniko, natančnost in oceno.

BELEŽI USPEŠNOST

MantisX beleži vsak strelski trening in kreira koristna poročila, ki vam bodo pomagala ugotoviti vaše strelske navade. Sistem beleži vaš napredek in predlaga ustrezne cilje za izboljšanje.

 

KAKO MANTISX DELUJE

Povežite MantiX z vašim nosilcem na orožju (kot lučko in ostale dodatke).

 

 

 

Na telefon naložite aplikacijo MantisX, ki jo najdete v trgovini Google Play ali App Store. MantisX povežite s telefonom preko vmesnika Bluetooth. Aplikacija je na voljo za Android in iOS.

 

 

 

Pričnite s treningom streljanja, ocenite vaše znanje in določite področja, kjer so potrebne izboljšave. Vaš napredek spremljajte skozi čas.

 

 

40. člen (ZOro-1)

Orožje, strelivo in deli orožja se lahko prodajo le osebi, ki ima orožno listino za nabavo take vrste orožja, streliva in delov orožja. Prav tako se lahko sprejme v hrambo le orožje, za katero je izdana ustrezna orožna listina.

Ne glede na določila prejšnjega odstavka sme trgovec prodati do dva kosa orožja iz 2. do 5. točke kategorije D in 6. točke kategorije D, pri katerem je kinetična energija izstrelka na ustju cevi višja kot 20 J ali hitrost izstrelka na ustju cevi 200 m/s ali več:
  • - imetniku orožnega lista, dovoljenja za posest, pooblastila za nošenje orožja in dovoljenja za zbiranje orožja;
  • - osebam, ki v skladu z 69. členom tega zakona posedujejo dovoljenje za iznos orožja.
V vseh primerih sme trgovec prodati orožje iz 2. do 5. točke kategorije D in 6. točke kategorije D, pri katerem je kinetična energija izstrelka na ustju cevi višja kot 20 J ali hitrost izstrelka na ustju cevi 200 m/s ali več le posamezniku, ki je dopolnil starost 21 let in izpolnjuje pogoje iz 2. in 6. točke drugega odstavka 14. člena tega zakona. Orožje sme izročiti posamezniku, ko mu ta na vpogled predloži javno listino s fotografijo, ki jo je izdal državni organ in predloži dokazila, da ne obstajajo zadržki iz 15. člena tega zakona ter dokazilo, da je opravil preizkus znanja o ravnanju z orožjem v skladu z 19. členom tega zakona.

Osebi, mlajši od 21 let, sme trgovec prodati orožje iz 2. do 5. točke kategorije D in 6. točke kategorije D, pri katerem je kinetična energija izstrelka na ustju cevi višja kot 20 J ali hitrost izstrelka na ustju cevi 200 m/s ali več le na podlagi dovoljenja za nabavo orožja, ki ga je izdal pristojni organ v skladu s 14. členom tega zakona.

O prodanem orožju kategorij B, C in 1. točke kategorije D ter drugem orožju mora trgovec kupcu izdati posebno potrdilo. O prodanem orožju iz 2. do 5. točke kategorije D in 6. točke kategorije D, pri katerem je kinetična energija izstrelka na ustju cevi višja kot 20 J ali hitrost izstrelka na ustju cevi 200 m/s ali več pa izda priglasitveni list in o tem takoj, najkasneje pa v roku osmih dni obvesti pristojni organ, kjer ima kupec stalno prebivališče. Obliko in vsebino potrdil ter način obveščanja pristojnega organa predpiše minister, pristojen za notranje zadeve.

Tehnične lastnosti
Dolžina
ni na voljo
Stanje
Novo
Proženje
ni na voljo
Kategorija
ni na voljo
Tip/Vrsta orožja
ni na voljo
Dolžina cevi
ni na voljo
Kaliber
ni na voljo
Znamka
Mantis
Kapaciteta nabojnika
ni na voljo
Država proizvajalca
ZDA
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MantisX - sistem za streljanje
Vaša ocena
To Top