Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
AKTUALNO: Tečaj varno ravnanje z orožjem bo potekal v soboto 09.10.2021.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Kategorije

Solzivec TW1000 Man 40 ml + LED luč L213

Solzivec TW1000 Man 40 ml + LED luč L213
  • Solzivec TW1000 Man 40 ml + LED luč L213
  • Cena:

    22,95 €

  • Šifra artikla:

    6010014

  • Blagovna znamka:

    TW 1000

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Izdelek z omejitvami

Opozorilo pri nakupu plašilnega orožja in solzivcev

Pogoj za nakup je polnoletnost.

Potek nakupa:

Naročilo se lahko odda preko spleta, vendar je potrebno naknadno poslati na naš e-mail naslov scan vašega osebnega dokumenta, kjer je jasno razviden vaš celotni naslov ter starost (polnoletnost).

Priročen solzivec za osebno samoobrambo z integrirano LED lučjo.
Priročen solzivec, ki ga imate vedno s seboj. Zahvaljujoč tanki obliki je zelo priročen in ga lahko hranite v torbici ali v žepu suknjiča. Vgrajena LED dodatno zagotavlja svetlobo in oslepi napadalca.

Ergonomski zgornji pokrov z avtomatskim vzmetnim varnostnim pokrovčkom in integrirano LED lučjo.
Idealna zaščita pred nenamerno sprožitvijo. Inteligentni sistem z vzmetno podprtim pokrovom. Ko pritisnete gumb za sprostitev, s palcem pokrov potisnete navzgor. Potem se pokrov samodejno ponovno zasuka. LED luč se vklopi samodejno pri dvigu varnostnega pokrova.

Dražilno sredstvo: Naravni čilijev ekstrakt OC (Oleoresin Capsicum)
Vsebina: 40 ml
Vzorec razpršila: balistični curek tekočine
Domet: 4 - 5 m
Lastnosti: flip-top zaščitni pokrov z LED lučko
Mere: H 105 mm, O 35 mm
Teža: 93 g

Osebna samoobramba:
TW1000 poper s prho deluje zanesljivo v osebni obrambi in se uspešno uporablja kot univerzalni razpršilec za samoobrambo v številnih državah po vsem svetu. Z TW1000 popernimi brizgami ste tudi varni pred nenadnimi napadi ugrizov psov in nevarno izurjenih živali.

Uporabljajte le v primeru nevarnosti!

Izjave o nevarnosti in previdnostni ukrepi v skladu z Uredbo (ES) št. 1272/2008 (Uredba GHS / CLP):
OPOZORILO: Povzroča hudo draženje oči. Povzroči draženje kože. Lahko povzroči draženje dihal. Posoda pod tlakom: Pri segrevanju lahko poči. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, iskric, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Prepovedano kajenje. Ne prebijajte in ne gorijte, tudi po uporabi. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50 ° C / 122 ° F. Hraniti izven dosega otrok. 30 mas.% Vsebine je vnetljivo. V STIKU Z OČMI: Nekaj minut previdno sperite z vodo. Odstranite kontaktne leče, če obstajajo in jih je enostavno narediti. Nadaljujte z izpiranjem. V STIKU S KOŽO: Operite z veliko vode in mila.