Količina:

0


Znesek:

0,00

MantisX - sistem za streljanje

MantisX - sistem za streljanje
 • MantisX - sistem za streljanje
 • MantisX - sistem za streljanje
 • MantisX - sistem za streljanje
 • Cena:

  170,00 €

 • Šifra artikla:

  4100011

 • Blagovna znamka:

  Mantis

Zaloga: ni na zalogi, kontaktirajte nas

Pošlji povpraševanje

Opis izdelkaMantisX je sistem za učenje in izboljšanje streljanja. Medtem, ko je sistem – senzor pritrjen na vaše orožje, analizira vsak strel in gibanje strelnega orožja pred in po strelu. Uporablja se lahko za kratkocevno in dolgocevno orožje.

MANTISX ANALIZIRA VSAK STREL

MantisX zazna vsak strel in analizira gibanje strelnega orožja med potegom sprožilca. Sistem vsak strel tudi oceni.

SPODBUJA IZBOLJŠANJE

Na podlagi vzorcev gibanja strelnega orožja, MantisX identificira področja izboljšav in predlaga trening, ki bo izboljšal vašo mehaniko, natančnost in oceno.

BELEŽI USPEŠNOST

MantisX beleži vsak strelski trening in kreira koristna poročila, ki vam bodo pomagala ugotoviti vaše strelske navade. Sistem beleži vaš napredek in predlaga ustrezne cilje za izboljšanje.KAKO MANTISX DELUJE

Povežite MantiX z vašim nosilcem na orožju (kot lučko in ostale dodatke).Na telefon naložite aplikacijo MantisX, ki jo najdete v trgovini Google Play ali App Store. MantisX povežite s telefonom preko vmesnika Bluetooth. Aplikacija je na voljo za Android in iOS.Pričnite s treningom streljanja, ocenite vaše znanje in določite področja, kjer so potrebne izboljšave. Vaš napredek spremljajte skozi čas.