Količina:

0


Znesek:

0,00

RP z RC Bergara B14 BMP 308Win 24" WO

RP z RC Bergara B14 BMP 308Win 24" WO
  • Cena:

    1.690,00 €

  • Šifra artikla:

    2030125

  • Blagovna znamka:

    Bergara

Ta izdelek nima možnosti dostave, temveč ga je potrebno prevzeti osebno v naši trgovini v Ljubljani.

Zaloga: ni na zalogi, kontaktirajte nas

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Izdelek z omejitvami

Opozorilo pri nakupu orožja in streliva

40. člen (ZOro)

Posebne dolžnosti trgovca

Orožje, strelivo in deli orožja se lahko prodajo le osebi, ki ima orožno listino za nabavo take vrste orožja, streliva in delov orožja. Prav tako se lahko sprejme v hrambo le orožje, za katero je izdana ustrezna orožna listina.

Potek nakupa:

Naročilo se lahko odda preko spleta, vendar je potrebno orožje oziroma strelivo, osebno prevzeti v naši trgovini. Obvezno morate imeti s seboj veljavno nabavno dovoljenje pristojne upravne enote.
Brez veljavnega nabavnega dovoljenja, se naročilo oz. nakup prekliče!

Bergara B14 BMP je repetirna puška za športne strelce. Kratica BMP pomeni Bergara Match Precision. Kopito je kovinsko, v črni barvi in nastavljivo po višini ter dolžini. Bergara je znana po svojih odličnih in zanesljivih ceveh, kar so s pridom uporabili tudi pri modelu BMP. Zaklep deluje gladko, celoto pa dopolni odlični sprožilni mehanizem. Puška je na voljo z odstranljivim nabojnikom kapacitete 5 nabojev tipa AICS. Dokupite lahko tudi 10-strelni nabojnik AICS. Puška nima možnosti mehanskih merkov. Na ustju cevi je tovarniško dodan navoj, kamor lahko pritrdite kompenzator odsuna. Tako je streljanje malo prijetnejše za ramo. Če tega ne uporabljate, je priložena zaščitna matica, s katero skrijete navoj. Proženje je nastavljivo. Tovarniško je nastavljeno na približno 1,36 kg.

Kaliber: 308Win
Dolžina cevi: 24” (61 cm)
Korak navoja: 1:10”
Navoj na cevi: M18x1
Premer na ustju cevi: 21,2 mm