Količina:

0


Znesek:

0,00

Bergara BA13 .308Win Takedown Thumbhole 20"

Bergara BA13 .308Win Takedown Thumbhole 20"
  • Cena:

    720,00 €

  • Šifra artikla:

    2030109

  • Blagovna znamka:

    Bergara

Ta izdelek nima možnosti dostave, temveč ga je potrebno prevzeti osebno v naši trgovini v Ljubljani.

Zaloga: ni na zalogi, kontaktirajte nas

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Izdelek z omejitvami

Opozorilo pri nakupu orožja in streliva

40. člen (ZOro)

Posebne dolžnosti trgovca

Orožje, strelivo in deli orožja se lahko prodajo le osebi, ki ima orožno listino za nabavo take vrste orožja, streliva in delov orožja. Prav tako se lahko sprejme v hrambo le orožje, za katero je izdana ustrezna orožna listina.

Potek nakupa:

Naročilo se lahko odda preko spleta, vendar je potrebno orožje oziroma strelivo, osebno prevzeti v naši trgovini. Obvezno morate imeti s seboj veljavno nabavno dovoljenje pristojne upravne enote.
Brez veljavnega nabavnega dovoljenja, se naročilo oz. nakup prekliče!

Bergara BA 13 Takedown Thumbhole predstavlja enostrelno puško prelamačo v različnih kalibrih. Puško odlikuje sistem takedown, kar pomeni, da se jo zlahka razstavi in sestavi. Puška ima plastično kopito v različnih barvnih vzorcih. Posebnost kopita je pištolski thumbhole ročaj z luknjo. Ta omogoča lažji in bolj naravni prijem orožja.

Na voljo je z različno dolgimi cevmi v dveh izvedbah. Na cevi je že tovarniško pripravljena Picatinny letev za montažo optike. Puška je neverjetno natančna, kar zagotavljajo dolgoletne izkušnje podjetja Bergara pri izdelavi cevi. Cevi so na voljo v dolžinah 16,5” (42 cm), 18” (46cm) in 20” (51 cm). Prav tako so možne izvedbe cevi v stainless (kaliber 308Win 20”) ali brunirani izvedbi.

Kopito je na voljo v črni barvi, proti doplačilu pa je možno dobiti tudi kopito v imitaciji lesa ali ali v Camo realtree kamuflažni barvi.

Bergara BA 13 Takedown Thumbhole je težka med 2,75 in 3 kg, skupna dolžina pa od med 80 in 89 cm.

Puška ima doživljensko jamstvo.

Kategorija: C2
Tip/vrsta: Puška z risano cevjo