Količina:

0


Znesek:

0,00

Bergara B14 Sporter .308Win 22" Camo Rifle Skin

Bergara B14 Sporter .308Win 22" Camo Rifle Skin
 • Bergara B14 Sporter .308Win 22" Camo Rifle Skin
 • Bergara B14 Sporter .308Win 22" Camo Rifle Skin
 • Cena:

  1.090,00 €

 • Šifra artikla:

  2030107

 • Blagovna znamka:

  Bergara

Ta izdelek nima možnosti dostave, temveč ga je potrebno prevzeti osebno v naši trgovini v Ljubljani.

Zaloga: ni na zalogi, kontaktirajte nas

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Izdelek z omejitvami

Opozorilo pri nakupu orožja in streliva

40. člen (ZOro)

Posebne dolžnosti trgovca

Orožje, strelivo in deli orožja se lahko prodajo le osebi, ki ima orožno listino za nabavo take vrste orožja, streliva in delov orožja. Prav tako se lahko sprejme v hrambo le orožje, za katero je izdana ustrezna orožna listina.

Potek nakupa:

Naročilo se lahko odda preko spleta, vendar je potrebno orožje oziroma strelivo, osebno prevzeti v naši trgovini. Obvezno morate imeti s seboj veljavno nabavno dovoljenje pristojne upravne enote.
Brez veljavnega nabavnega dovoljenja, se naročilo oz. nakup prekliče!

Bergara B-14 Sporter je repetirna lovska puška s plastičnim kopitom v črni barvi, na voljo v bogatem naboru kalibrov. Bergara je znana po svojih odličnih in zanesljivih ceveh, pri čemer tudi model Sporter ni nobena izjema. Zaklep deluje gladko, celoto pa dopolni odličen sprožilni mehanizem. Pri puški lahko izbirate med fiksnim ali snemljivim nabojnikom. Pri fiksnem nabojniku je kapaciteta 4 +1. Če se odločite za odstranljiv nabojnik, imate kapaciteto 3+1. Pri magnum kalibrih je kapaciteta zmanjšana za en naboj glede na izbiro vrste nabojnika. To pri fiksnem nabojniku pomeni kapaciteto 3+1 pri odstranljivem pa 2+1. Glede na kaliber, ima puška na ustju cevi tovarniško dodan navoj, kamor lahko pritrdite kompenzator odsuna. Tako je streljanje prijetnejše za ramo. Če tega ne uporabljate, je priložena zaščitna matica, s katero skrijete navoj.

Mehanski merki so priloženi v škatli pri vseh verzijah.
Bergara B-14 Sporter je repetirna lovska puška s plastičnim kopitom v črni barvi, polepljenim z zaščitnom foljo s kamuflažnim vzorcem Lost Camo At od podjetja GunSkins. Bergara je znana po svojih odličnih in zanesljivih ceveh, pri čemer tudi model Sporter ni nobena izjema. Zaklep deluje gladko, celoto pa dopolni še odličen sprožilni mehanizem.Nabojnik je snemljiv 3+1.

Kaliber: .308 Win.
Dolžina cevi: 22” (56 cm)
Korak navoja: 1:12”
Navoj na cevi: M14x1